OVER QUINTENSE

HART vOOR PROJECTEN

Wij zijn mensen met hart voor projecten waar aanbesteding en contractmanagement een belangrijke rol in speelt. De projectopgave staat bij ons altijd centraal.

We hebben ruim 20 jaar de nodige bergen beklommen en voldoende ervaring in onze rugzak om samen met u erop uit te gaan. Wij hebben ervaring in projectmanagement, contractmanagement, inkoop en in samenwerking met projectteams.

Integrale blik op projecten

WIE ZIJN WIJ

Jacqueline Klaassen - Contractmanager

Jacqueline Klaassen

Expertises:
Projectmanagement
Contractmanagement
Inkoop en Aanbesteden
Coaching
Jordy Geernaert - Projectbeheersing

Jordy Geernaert

Expertises:
Projectbeheersing
Contractmanagement
Inkoop en Aanbesteden
Coaching

ONZE KLANTEN

Rijkswaterstaat - Secundaire Inkopen SAAProjectbeheersing ContractmanagementAlliander Wieringermeer Contractmanagement RealisatiefaseGemeente Smallingerland - Aanbesteden OntwikkellocatiesGemeente Utrecht - Contractmanagement RealisatiefaseGemeente Zaanstad - Aanbestedingsgereed makenCROW - Docenten UAV-GC

Bedrijfinformatie

Bezoekadres
Stationplein 45
3013AK Rotterdam
Postadres
Molenlaan 258
3055GL Rotterdam
Bereikbaarheid
Quintense is te vinden in het Groothandelsgebouw midden in Rotterdam. Het Groothandelsgebouw ligt pal naast het Rotterdam Centraal. Wij zitten in de nieuwe creatieve co-working space Kleinhandel.

Met de auto zijn we goed te bereiken. Parkeren kan betaald onder het gebouw of in één van de parkeergarages in de buurt. Nog beter zijn we bereikreikbaar met het Openbaar vervoer. Het stationsplein over en de bestemming is bereikt.

KVK nummer
50020927
BTW nummer
NL1822.50.2124.B01
Bankrekening
NL77 KNAB 0256 8700 39
crossmenu