Jordy Geernaert.

Wat maakt dat een project een succesvol resultaat oplevert? De verbinding leggen tussen inhoud, opdracht en samenwerking. Deze aspecten samen doordenken en samen doen, dat is wat ik kan brengen. Zo sturing vanuit de beheersaspecten mogelijk maken met oog voor teamwerk en de inhoud.

Jordy Geernaert manager Projectbeheersing en Risicomanager

Manager Projectbeheersing

Voor opdrachtgevers ben ik in deze rol voor projecten tot ongeveer € 100 mln. Tot deze omvang kan ik de aansturing van het projectbeheersingsteam en goed overzicht houden op alle disciplines van de projectbeheersing én mijn inhoudelijke ervaring en kennis inbrengen.

Risicomanager of programma adviseur

Voor projecten of programma’s met een substantieel omvang of bestuurlijke complexiteit ben ik beschikbaar in de rol van risicomanager of progamma adviseur. In deze rollen breng ik mijn inhoudelijke ervaring en kennis in en weet de verbinding te leggen tussen doelen, resultaten en bedreigingen. Vandaar de koppeling naar praktische inhoudelijke beheersmaatregelen.

Ervaring en kennis

In de loop van de jaren heb ik in de diverse werkvelden projecten uitgevoerd. Een hele opsomming van wegeninfrastructuur, herinrichting voor natuur, railprojecten, waterbouw, maar ook in de bijzondere werelden van het zuiveren van water en de netbeheerders.

De projecten zijn allemaal verschillend in omvang, van relatief klein tot mega. Iedere omvang heeft zijn eigen charme. De laatste jaren geef ik de voorkeur aan opdrachten waar de projecten tegen een kanteling van planstudie naar realisatie zitten. Deze kanteling is voor projectbeheersing en risicomanagement erg interessant.

Meer informatie

Mijn ervaring in de projecten is te vinden op LinkedIn. Recruiters houden we graag op de hoogte van onze beschikbaarheid, tariefstelling en actuele CV. Schrijf je in om op de hoogte blijven.

Jordy in vrije tijd

Naast mijn familie ben ik in mijn vrije tijd druk met sporten en programmeren.

Je kunt mij in de omgeving Breda zien wielrennen en hardlopen. Bij het programmeren vind ik de continue ontwikkeling erg fascinerend (bijvoorbeeld ChatGPT). Om dat te volgen en zelf te bouwen in Python en Javascript geeft voor het vertrouwde Lego gevoel.

Vakantie

Mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn de Oostenrijkse bergen en de Zeeuwse stranden. Beide plekken zijn in alle jaargetijden anders en erg mooi. Zo vind ik de witte besneeuwde bergtoppen prachtig mooi en vind ik het striemend zand in je gezicht bij windkracht 10 heerlijk.

Mijn blogs

10 tips voor een startende contractmanager

10 tips voor een startende contractmanager Hieronder worden onze tien tips gegeven die een startende contractmanager helpen om sneller grip te krijgen om contracten tot resultaat te begeleiden. 01 Leer de wet- en regelgeving en interne regels Zorg dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving rondom aanbesteding, rechtmatigheid en contractmanagement. Iedere … Lees meer

Vaak gestelde vragen

Wat is een Manager Projectbeheersing

Een manager projectbeheersing is een projectrol binnen het IPM-model. Deze rol is verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectkaders bij infrastructuur projecten.

Wat doet een Manager Projectbeheersing

De projectkaders zoals tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s worden bewaakt en beheerst door het projectbeheersingsteam. De Manager Projectbeheersing geeft leiding het team of geeft zelf invulling aan de werkzaamheden. Vanuit zijn rol is de MPB ook eerste aanspreekpunt voor de bedrijfsvoering en de managementrapportages.